Plamen sveće u sijalici


Verbatim pripremio niz inovativnih LED sijalica  koje treba da nam svojim plamenom dočaraju protekla vremena.

Na sajmu L+B 2014  u Frankfurtu,Verbatim će demonstrirati dodatne verzije svojih pionirskih VxRGB Classic B sveća. Led sijalica VxRGB Natural Vision Flame Candle omogućavaju korisnicima da iskuse toplinu i doživlaj svetla prave sveće, zahvaljujući temperaturi boje od 1.900 K, koja je vrlo bliska toploj boji pravog plamena sveće.

verbatim-Mirageball-LED-lamp

Ovoj sijalici pridružiće se i model Rich Flame Candle, još toplija bela LED Classic B sijalica, temperature 1.650 K, zatim Flicker Flame Candle – 1.900 K LED Classic B sijalica koja simulira i nežne pokrete plamena sveće koja gori kao i na kraju Tunable Flame Candle, koja simulira sijalice sa žarnom niti, nudeći sve toplije svetlo kako se prigušuje sa 2.400 K na 1.900 K.

download

Verbatim će predstaviti i dvobojnu MR16 LED sijalicu koja je povoljna i štedljiva zamena za dvobojne halogene sijalice koje se često koriste za svetlosne redove, viseće lustere i osvetljavanje izloga. Sijalica nudi sve prednosti štedljive LED rasvete, uz popularni “okružujući” svetlosni efekt, tipičan za dvobojne halogene sijalice. Verbatimova 4-vatna dvobojna MR16 LED sijalica sa grlom GU5.3 nudi odličnu optičku kontrolu sa minimalnim prosipanjem i jasnim uglom zraka od 30 stepeni tamo gde je to potrebno. Zahvaljujući kompaktnom kućištu, MR16 se bez problema smešta u instalacije.

verbatim-m16

 

Korišćenjem jedinstvenog sočiva stvorene dvobojnim procesom oblikovanja koji je razvio Mitsubishi, Verbatim će takođe predstaviti optičku tehnologiju Mirageball. Ova posebna sočiva omogućavaju ujednačenu, višesmernu distribuciju svetla – sa čim su proizvođači LED sijalica do sada imali problema, ne mogavši da spreče stvaranje senki ili prstena iz svetla. Nova sijalica Classic A savršena je za podnu ili zidnu upotrebu, kada se traži širok ugao svetlosnog zraka uz jednosmerno rasipanje.

 

preuzeto sa:gradnja.rs

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.