Kontakt 6


Možete nas kontaktirati na:

tel: +381/60-6395848

Beocin    Novi Sad, Serbia

email:

bane@elektroinstalater.rs 

banesavic76@gmail.com

 

iOS-7-400x250


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 thoughts on “Kontakt

  • Bane Post author

   Ja se izvinjavam,sajt je bio van funkcije,sada kada je povracen vidim vase pitanje u vezi Plumen sijalica.Ako se niste snasli,javite se na tel 0606395848,Branislav

 • Milan

  Dobar dan. Potreban mi je savet od Vas. U novoj kuci elektricari su mi dok sam bio u inostranstvu odradili modularnu galanteriju (od 1 do 7 modula), sve osim ramova, zbog uskladjivanja kasnije sa bojom zidova. Zidovi su okreceni, ali ja ne znam cija je ugradjena galanterija. Odgovaraju li ramovi jednih proizvodjaca za druge? Ne znam da li je bitno ali prekidaci su crne boje… Ako mozete pomozite, a ja bih tada kompletnu kolicinu ramova kupio kod vas.
  Pozdrav,
  Milan Petrovic

  • Bane Post author

   Postovani Milane ja se izvinjavam sto posle ovoliko vremena odgovaram na vas mail,ali iz razloga ne mogucnosti pristupa korisnickom panelu sajta,to nije bilo moguce.Pretpostravljam da ste problem sa maskama za galanteriju vec resili ,ali ako niste ,posaljite sliku onoga sto je montirano na mail banesavic76@gmail.com i resicemo problem.

   srdacan pozdrav

 • ivica vukobratovic

  Postovani,da li mi mozete reci okvirnu cenu led osvetljena za stepenista sa senzorom pokreta do sesnaest gazista i vasu adresu gde bi to mogao da kupim.Unapred hvala.

  • Bane Post author

   Zbog problema sa pristupom korisnickom panelu sajta ,tek sada smo u mogucnosti da vidimo vas mail.Ukoliko je vase pitanje jos aktuelno ,molimo da nam se obratite na mail: banesavic76@gmail.com

   srdacan pozdrav