Novo iz Philips-a


Royal Philips ,globalni lider u osvetljenju,izbacio je na tržište novu seriju lampi pod nazivom Philips Hue Phoenix.Phoenix je prva u seriji povezanih ambijetalnih lampi koje će vam pomoći da svakoga trenutka kreirate odgovarajuće osvetljenje u vašem prostoru,od prijatnog buđenja,pa do prijatne atmosfere u večernjim satima.Philips Hue Phoenix vam omogućava pristup širokom spektru bele boje,jednostavnim povlačenjem prsta.

download (3)

Sa Phoenix-om možete jednostavno i brzo,svetlost prilagoditi svojim potrebama.Od toplo bele svetlosti za prijatnu i umirujuću atmosferu vašeg doma, do klasične bele svetlosti koja vam je potrebna za fokusiranje na kućne obaveze i zadatke.Kroz Philips Hue aplikaciju može se pristupiti unapred podešenim vrednostima osvetljenja ,koje vam pomažu da se opustite,koncentrišete,pročitate neku knjigu ili se jednostavno osetite moćno.

 

download (1)

 

Korišćenje punog spektra bele boje,idealno za korišćenje u svakom prostoru vašeg doma,a noročito onima koji se koriste za raznovrsne dnevne aktivnosti.Kao stona lampa idealno je za studijsku oblast ,kao zidna svetiljka idealna je da vas probudi,kao spot svetiljka ya vaš veliki hodnik,a kao visilica za vaš trpezarijski ili kuhinjski sto.Takodje u obliku plafonjere idealna je kao neprimetni izvor svetlosti za vašu dnevnu sobu.Njihov jedinstveni izgled, vašoj kući daje izgled dizajnerskog poduhvata.Male šestougaone ćelije koje čine spoljašnji omotač, reflektuje svetlost i bez napora ga šire preko sobe. One takođe menjaju izgled svaki put kada se posmatraju iz drugog ugla,pretvarajući Philips Hue Phoenix u živi izvor svetlosti koji isporučuje eksploziju bele svetlosti.

 

 

Sa pristup svim karakteristikama Philips Hue aplikacija, nijanse koje Phoenix isporučuje, više su od visokokvalitetne bele svetlosti.Kada je povezana povezana, ona može da pomogne u sigurnosti i bezbednosti kada ste van kuće, kroz programiranje svetla za prelazak na večernji imod pred polazak na spavanje . Takođe možete podesiti diskretna upozorenja za nove poruke e-pošte ili promenu vremena preko blagog svetlećeg obaveštenja, za svaku povezanu svetiljku u vašem domu. Philips Phoenix radi bez problema sa svim Philips Hue aplikacijama i Hue proizvodima,i lako se integriše u postojeću mrežu.  Postavljanje nove mreže je takođe veoma jednostavno, preuzmite Philips Hue aplikaciju za smart uređaje i podesite je onako kako vam odgovara.Pored aplikacija za smart uređaje postoje i fiksni daljinski upravljači koji svojim dizajnom ostavljaju upečatljiv utisak.

 

7863116_sa

 

Philips Hue Phoeniks je dostupan kao plafonska svetiljka, visilica(luster), stona lampa, zidna svetiljka i ugradna svetiljka, u ​​Evropi od aprila 2015. i Severnoj Americi od maja 2015.

 

Objavljene su i okvirne cene,a onda da je sačekamo da stigne i kod nas:

* Philips Hue Phoenix ugradna svetiljka : EUR49
* Philips Hue Phoenix zidna lampa : EUR129
* Philips Hue Phoenix stona lampa : EUR179
* Philips Hue Phoenix plafonska lampa : EUR349
* Philips Hue Phoenix visilica(luster) : EUR349

 

 

O Philips Hue sijalici i aplikacijama možete pročitati ovde.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.