Leviton 4-portni USB punjač


 

Leviton je američka kompanija koja pruža najsveobuhvatniji spektar rešenja kako bi se zadovoljile potrebe današnjih stambenih,poslovnih i industrijskih objekata.Zahvaljujući iskustvu dužem od jednog veka, Leviton pomaže korisnicima da kreiraju održiva i inteligentna rešenja pomoću svojih uredjaja za povezivanje električnih uredjaja,izradu sistema mreža za povezivanje sa centrima za skladištenje informacija i sistema za upravljanje sistemima osvetljenja.

logo

Od prekidača ,konektora,mrežnih sistema, pa sve do punjača električnih vozila,Leviton rešenja pomažu klijentima ,kako u uštedi el. energije,vremena i troškova,tako i u povećanju bezbednosti.

 

Ovih dana vreme je više nego dragoceno,tako da što manje vremena izgubite na punjenje vaših telefona i gadzeta , više vremena vam ostaje za sve ostalo.Svaki od uredjaja koji posedujemo ima punjač koji se sastoji od dva ili tri dela, u zavisnosti iz koje zemlje je proizvodjač.Telefon povezujemo putem USB kabla sa uglavnom glomaznim punjačem,koji kada uključimo u duplu utičnicu,ako je imamo,drugi slobodni prikljucak uglavnom bude prekriven zbog gabarita punjača.I dok potražite drugu sobodnu utičnicu , tablet vam se već ispraznio.Da sve bude gore,svu ovu šumu žica i glomaznih punjača,i kada uspete da  nadjete, uvek bude zapetljana i zamršena.

E pa sada su ti dani prošlost.Novi leviton 4 portni USB punjač je stigao.Dizajniran je iz jednog razloga,a to je da manje vremena provodite puneći svoje uredjaje ,a više vremena uživajući u njima.Portovi su postavljeni tako da se kablovi ne mogu zamrsiti,a sama utičnica u sebi poseduje pored električnog pretvarača i mikroprocesora , smart čip koji sam prepoznaje potrebnu snagu punjenja uredjaja i tako optimizuje vreme punjenja svakog uredjaja posebno,a za najkraće moguće vreme.

kitchen4porthome_0

Funkcionalnost je sada u potpunosti povezana sa stilom,a sklapanje prijateljstava ne moše biti blagovremenije.Mobilni telefoni zamenili su fiksne,tableti zamenjuju računare,E-Readers-i zamenjuje knjige,a svi ovi uredjaji su zamenili klasični utikač za USB priključak.

dormroom

Levitonu cemo ostaviti da bude pionir u ovim tehnologijama,sa svim finesama i genijalnim rešenjima,a nama ostaje da se nadamo da se nešto  ovako uskoro pojavi i kod evropskih proizvodjača galanterije i opreme.

diner

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.