Kangaroo ,prva fleksibilna portabl svetiljka, by kawamura-ganjavian 1


 

KANGAROO LIGHT by kawamura-ganjavian, je razigrana, praktična, lična svetiljka. Ona je genijalno dizajnirana da bude programirana i da se uklapa u vaš životni stil, osvetljavajući one tamnije momente.

 

kangaroolight_studio-banana-things-kawamura-ganjavian_position

 

 

Kangaroo svetiljka je Arduino kompatibilna, što vam omogućava da prilagodite svoju svetlost čineći je zabavnom za sve! Njen fleksibilna, šestougaoni oblik je veoma svestran, tako da tačno odgovara vašim potrebama .Spoljašnost od belog, visoko kvalitetanog silikona, čine je 100% otpornom na prskanje i lako se čisti, što vam omogućava da budete kreativni i koristite KANGAROO svetlo gde i kada želite.

 

studio-banana-things_kangaroo-light_hands

 

KANGAROO svetiljka ima interaktivnu prirodu, što ga čini razigranim  i magičnim. Njegova fleksibilnost vam omogućava da ga više puta savijete, okrenete ga i prilagodite ga vašim potrebama.

Cilj ovog genijalnog osvetljenja  je da pruži zabavu, funkcionalnost i magiju, dok kreirate lično i prenosno svetlo,a moguće ga je podesiti da osvetli vas život u svokome smislu.

 

studio-banana-things_kangaroo-light_zoom

 

 

 

Spoljašnost od visoko kvalitetnog silikona.

 

02fdd91b7eb04bc837ea9bb2823d0969_large

 

 

Savršen partner za putovanja.

 

studio-banana-things_kangaroo-light_babies

 

Za slatke snove.

 

 

 

Šta su prednosti KANGAROO  svetiljke? KANGAROO svetiljka je višenamenska lična svetiljka, koju je moguće programirati  tako da svetli kada, gde i kako želite.

 

studio-banana-things_kangaroo-light_bag

 

Ona je dizajnirana da se prilagodi vašem životni stilu u pokretu.Stavite je u torbu, ili je jednostavno umotajte i nosite je u džepu. Mogućnosti za osvetljenje su jednostavno beskrajne.

 

3d24bffed9b997848d964ea9e9a76c90_large

 

 

Kako radi?  KANGAROO svetiljka ima fleksibilnu belu  silikonsku spoljašnost. Ima ugrađena 24  LED svetla koja emituju svetlost na jednoj strani. Kompatibilan  je sa Arduino sistemom, što vam omogućava da u potpunosti prilagodite svoje lično osvetljenje , programiranjem čitavog spektra mogućnosti. Njegova litijum-jonska baterija nudi 2,5 sata non-stop svetla i punjiva je preko USB porta.

 

7096a3e47e818283df209c849641c6fb_large

 

Ugrađen akcelerometar i senzori dodira omogućavaju različite vrste interakcija i režima osvetljenja (uključite, isključite, slučajno treperenje, promena intenziteta, pulsiranje i sl), pretvarajući ga u razigranog  pratioca.

 

 

izvor:STUDIO BANANA THiNGS


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Kangaroo ,prva fleksibilna portabl svetiljka, by kawamura-ganjavian