Solarne svetiljke za popločane površine


Solarna svetiljka za ugradnju u behaton je stigla.Zahvaljujući tehnološkim dostignućima poput solarne energije i razvoja skladištenja energije u akumulatore kompaktnih dimenzija došlo se do rešenja za ekološku i jednostavnu led svetiljku,sa malim teroškovima montaže,bez provodnika, električnih instalacija i nikakvih troškova za utrošenu električnu energiju.

 

 

solarna svetiljka

Solarna svetiljka Semmelrock

Naime svetiljka se nalazi u ponudi hrvatske firme Semmelrock i moguće je nabaviti je u dve različite dimenzije,10×10 cm i 20x20cm.Svetiljke su dostupne u četiri različite boje:crvena,plava,bela i zelena.Svetiljka je predvidjena za ugradnju prilikom popločavanja površina poput trgova ,šetališta,parkova,različitih javnih površina,kao i dvorišta u individualnoj gradnji.Svetiljku je moguće ugraditi i u već popločane površine.

 

slika1

Kod postavljanja svetiljki nema nikakvih el. instalacija,a uključivanje je potpuno automatizovano elektronikom koja se nalazi u samoj svetiljci.Svetiljka je napravljena od kvalitetnih led sijalica,koje garantuju dug vek eksploatacije sa konstantnim osvetljajem.Napon koje daju solarne ćelije je 2,98v uz struju od 785mA,što je dovoljno za 12 časova osvetljenja.Svetiljke su vodootporne i izrađene u IP68 zaštiti,a temperaturni radni opseg se kreće od -40C pa do +70 C.

 

svetilka solarna 10x10cm

Solarna svetiljka Semmelrock 10x10cm

Solarna svjetiljka 10 x 10

  • 9,9 cm x 9,9 cm x 6 cm
  • Boje: plava, zelena, crvena, bela

 

 

Koriste se kao indirektno osvetljenje prilaznih puteva,stepeništa,puteva u dvorištima,a moguće ih je ugraditi i u bazene do dubine od 1m.

 

solarna svetiljka 20x20cm

Solarna svetiljka Semmelrock 20x20cm

Solarna svjetiljka 20 x 20

  • 19,8 cm x 19,8 cm x 6 cm
  • Boje: plava, zelena, crvena, bijela

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.