Modularni sistem prekidača i utičnica iz Nopallux-a


 

INTERIO  je serija koja nudi širok izbor funkcija. Ona obuhvata instalacione sklopke i priključnice, dimere, TV-FM-SAT priključnice, RJ11,RJ12 i RJ45 priključnice kao i multimedijalne priključnice. Svi funkcionalni elementi su konstruisani kao moduli.

 

Prikljucnice-02

Modularnost Vam omogućava uštedu prostora, centralni nadzor sa jednog mesta kao i sastavljanje kombinacija po sopstvenoj želji i naknadno dodavanje elemenata.Pored funkcionalnih modula na raspolaganju su i moduli za popunjavanje praznog mesta u širini polovine modula i celog modula.

Skopka-OVA-slika-2

 

INTERIO u ponudi ima dimer sa potenciometrom i naizmeničnim prekidačem koji omogućava vezivanje dimera u spojeve sa naizmeničnom i ukrsnom sklopkom i time paljenje i gašenje svetla sa više mesta. Uz dimer se preporučuje vezivanje modula nosača osigurača koji štiti od preopterećenja i kratkih spojeva.Dimer je konstruisan za regulaciju jačine svetlosti inkandescentnih i halogenih sijalica 230V~ kao i niskonaponskih halogenih sijalica 12V~ sa torusnim i laminiranim transformatorom.

Elektronika

Moduli su raspoloživi u 4 boje: signal bela, toplo bela, antracit i gliter siva, što u kombinaciji sa širokim izborom boja i materijala ukrasnih ramova daje ogromnu mogućnost kombinovanja u različitim ambijentima.Plastični ukrasni ramovi sa prevlakom od drveta raspoloživi su u efektima: ebanovina fine line, mahagoni, craft, wenge, orah, palisander, tik, zebra, hrast, jasen kao i prevlakom drveta na kojoj je nanos 24 karatnog zlata.

Drvo-ram-07-Zebra

 

Ukrasni ramovi izradjeni od ABS-a sa galvanskom prevlakom raspoloživi su u efektima sjajnog hroma, mat hroma (saten), zlata i brušenog hroma.

Galv-ramovi-01-polirani-hrom

 

Modularni sistem INTERIO  je po prvi put predstavljen na  56. Medjunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, 2012 godine,   kada  mu je od strane stručnog žirija sajma dodeljena nagrada ″Korak u budućnost″  za  vrhunska tehničko-tehnološka dostignuća u oblasti elektroenergetike.

 

Više informacija na:http://www.nopallux.rs/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.