Kako biti kreativan sa viškom kablova


Svi smo nekada došli u situaciju da nam uređaji kao što je televizor,kompjuter,igračke konzole ili lampe ,naprave neprijatnost kada je potrebno negde neplanirano postaviti ih.Šta u takvim situacijama učiniti sa viškom kablova?Da li ste razmišljali o tome,da li ih uopšte sakrivati?Zašto od njih ne napraviti neku vrstu wall art-a? Pogledajte ovih nekoliko slika i shvatićete zašto vas to pitamo.

 

1. Za ovu vrstu zidne umetnosti možete iskoristiti bilo koju ideju.Izaberite temu ili jednostavno stvorite nešto apstraktno.Nije važno istovetno prikazati ono što zamislite.

 

1175

 

2. Pogledajte ovaj primer.Ima interensantan dizajn koji se uklapa u enterijer,ali jedino što ga čini neobičnim je to što je to samo napojni kabel male lampe koju vidite na slici.

 

2155

 

3. Ne možete sakriti sve kablove,onda se sa njima zabavite.Ova kombinacija TV-a i Play Station-a zaustavlja pogled uglavnom zbog načina na koji su aranžirani kablovi.

 

495

 

3133

 

4. Pokušajte nešto neobično sa kablovima u spavaćoj sobi.Koristite kolaž papir i napravite crvenu ptičicu i nekoliko zelenih listova.

 

 

556

 

5. Veoma dugačke kablove uglavnom držimo smotane u ćošku ili ispod stola.Upotrebite malo mašte i ostavite ih vidljivim,moglo bi biti interesantno.

 

654

 

6. Kablovi u boji ostavljaju vam više mogućnosti da ispoljite svoju kreativnost.

 

750

 

7. Ova interesantna skica automobila napravljena je uz pomoć crnog kabla i jedne sijalice.Sve što vam je potrebno je dosta kabla i prazan zid u sobi,pokušajte.

 

849

 

8. Jednostavan dizajn i narandžasti kabel na sivom zidu,koji se polako utapa u zid od cigli.

 

1248

 

 

Upotrebite malo mašte,odvojite malo slobodnog vremena i dobićete prelepa umetnička dela od nečega što je do juče bila gomila kablova o koje se saplićemo i koji kvare izgled našeg životnog prostora.Za ovo vam je potrebno malo obujmica sa ekserom ,mali čekić ili pištolj za lepljene plastikom. Pokušajte…

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.